Lett, sammenleggbar, med sete, badekar, multifunksjonell: sjarmen til en sammenleggbar toalettrullestol

Sammenleggbar toalettrullestoler et multifunksjonelt rehabiliteringsutstyr som integrerer rullestol, krakkstol og badestol.Den passer for eldre, funksjonshemmede, gravide og andre personer med bevegelsesvansker.Dens fordeler er:

Bærbar: Rammen og hjulene på den sammenleggbare toalettrullestolen er laget av lette materialer, som aluminiumslegering, karbonfiber, plast osv. Vekten er generelt mellom 10-20 kg, som er lett å skyve og bære.

Sammenleggbar toalettrullestol1

Sammenleggbar: Den sammenleggbare toalettrullestolen kan enkelt betjenes, folde sammen kroppen til en liten form, oppbevares i eller utenfor bilen, tar ikke plass, og er lett å reise og reise.Noen modeller kan bæres på fly

Med toalettsete: Sammenleggbare toalettrullestoler er utstyrt med toalettsete eller sengetøy for å møte brukerens avføringsbehov uten hyppig bevegelse eller forflytning.Toalettsete eller sengekar kan fjernes for rengjøring for å opprettholde hygienen.

Sammenleggbar toalettrullestol2

Vaskbar: Setet og ryggen på den sammenleggbare toalettrullestolen er vanntette og kan brukes på badet, slik at brukerne enkelt kan dusje eller dusje.Noen modeller har også føtter eller bremser for ekstra sikkerhet.

Multifunksjonell: I tillegg til funksjonene ovenfor, kan den sammenleggbare toalettrullestolen også brukes som en vanlig rullestol for å hjelpe brukeren med å gå eller hvile.Noen modeller har spisebord, fjernkontroll, talemeldinger, støtdemping og andre tilleggsfunksjoner for å forbedre komfort og intelligens.

Den sammenleggbare toalettrullestolen er et brukervennlig design som gir bekvemmelighet og verdighet til personer med bevegelsesvansker og reduserer belastningen på omsorgspersoner.Det er et slags rehabiliteringsutstyr som er verdt å promotere og bruke.

Sammenleggbar toalettrullestol3

DeLC6929LBer ensammenleggbar hovedramme rullestolmed toalett.Denne innovative rullestolen er laget av materialer av høy kvalitet og har funksjonelle egenskaper.Setehøyden kan justeres fra 42 cm til 50 cm, noe som gir maksimal komfort og brukervennlighet for brukerne, og forbedrer livskvaliteten for brukerne


Innleggstid: Jun-12-2023