Fremtidig vei for Kinas produksjonsindustri for eldreomsorg

Siden midten av forrige århundre har utviklede land sett på Kinas produksjonsindustri for eldreomsorg som mainstream-industrien.For tiden er markedet relativt modent.Japans produksjonsindustri for eldreomsorg tar ledelsen i verden når det gjelder intelligente eldreomsorgstjenester, medisinske rehabiliteringsapparater, roboter for eldreomsorg, etc.

srdf (1)

Det er 60 000 typer eldre produkter i verden, og 40 000 typer i Japan.Hva er dataene fra Kina for to år siden?Omtrent to tusen slag.Derfor er kategoriene av eldreomsorgsprodukter i Kina helt utilstrekkelige.Vi oppfordrer disse produsentene av eldrepleieprodukter til å innovere og lage alle typer eldrepleieprodukter.Så lenge de kan leve, er de nyttige.Hvorfor ikke oppmuntre dem?
Hvilke andre pensjonsprodukter trenger vi?I følge statistikk er det 240 millioner mennesker over 60 år i Kina, med en årlig vekstrate på 10 millioner, som kan nå 400 millioner i 2035. Tilsvarende den enorme eldrebefolkningen er det det enorme markedet for eldrevarer og Kinas eldre. omsorgsindustrien som må utvikles snarest.

srdf (2)

Det vi nå ser er livsscenen til sykehjemmet.Så i mange hjørner, enten på badet, stuen eller stuen, kan vi ikke se, det vil være mye etterspørsel som venter på at du skal utforske og innse.Hva slags produkter synes du bør vises i disse områdene?

Jeg tror det mest mangler er en badestol.Omtrent 40 millioner av de 240 millioner gamle menneskene i Kina bryter hvert år.En fjerdedel av dem faller på badet.Det koster rundt 10 000 yuan på et sykehus.Så rundt 100 milliarder yuan i året vil gå tapt, det vil si et hangarskip, det mest avanserte og amerikanske hangarskipet.Derfor må vi gjennomføre eldrereformen, og vi må gjøre disse tingene på forhånd, slik at de eldre ikke skal falle, slik at barna blir mindre bekymret, og at statsfinansen skal bruke mindre.


Innleggstid: Jan-05-2023